Јавете се +389 70 251 333

Имате потреба од нашите услуги?

Од систематски прегледи до мали хирушки интервенции, Гуги блу ги задоволува сите потреби за здравствена заштита.

Контактирајте нѐ

ЗА НАС

Од нашето основање поликлиниката се фокусираше на една мисија - промовирање на здравјето на нашите пациенти преку персонализирана грижа. Пациентите во Губи Блу се секогаш на прво место.

Дијагноза, третман и следење на здравствена состојба и здраствена рехабилитација

Во нашата поликлиника работат едни од најпочитуваните лекари во областа. Сметајте на нас за:

  • Примарната здравствена заштита и обезбедување на вистинска нега во вистинско време.
  • Специјалисти фокусирани на превенција, едукација и лекување.
  • Амбуланта, вклучувајќи лабораториски тестови.
  • Лекарски уверенија и интервенции.

Од систематски прегледи до мали хирушки интервенции, Гуги блу ги задоволува сите потреби за здравствена заштита. Нашите медицински тимови соработуваат со една цел на ум - да го прават она што е правилно за вас.

85

Доктори

26

Оддели

14

Лаборатории

150

Награди

ЛЕКАРСКИ УВЕРЕНИЈА

За застапување пред суд

За старател, едукатор, извршител, нотар, вработен во обезбедување

За вработување

За старателство и позвојување

За престој во странство

За добивање виза

За државјанство

Лекарско уверение за возачи

Медицинско уверение за утврдување на психофизички способности за различни намени

УСЛУГИ

Важно е да се добие соодветна грижа во секоја фаза од животот. Во нашата поликлиника ќе добиете премиум услуги за ваша најдобра здравствена заштита.

Системски прегледи за работници

Периодични системски прегледи за фирми согласно законот за Безбедност и здравје при работа

Услуги извршени од општ лекар

Прегледите кај матичните лекари, препишување на рецепти

Медицински преглед во амбулантски и домашни услови

Амбуланти опремени со најсовремена опрема. Домашна посета и пружање медицинска грижа во домашни услови

Примена на инекции I.M.I.V.S.C

Интрамускуларна апликација на инекции како и интервенска нивна примена

Примена на инфузии

Инфузиона терапија со лекови: Многу лекови може да се администрираат само откако ќе се растворат во раствор за инфузија - на пример во инфузија на NaCl

Инцизија на мали инфекции

Едноставни инцизии на не животно загрозувачки лесни инфекции

Третман за помали рани и запирање на крварење и подготовка за понатамошни упатства

Чистење на рани, преврски, шиење за затворање на рани и спречување на крварење

Отстранување на туѓи антитела во поткожно ткиво

Елиминација на туѓи антитела безболно во поткожно ткиво на пациентот

Проф. д-р Гафур Мемеди

Специјалист по Општа Хирургија

Неговиот труд и работа се одликуваат со повеќе од три децении искуство како хирург.

Добитник е на престижната наградата „Св.Наум Охридски“, која Лекарската комора на Македонија ја доделува за особени остварувања во областа на здравството.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod, erat vel iaculis suscipit, massa lectus vehicula mi, eu dictum magna ipsum at leo.

КОНТАКТ

Адреса

Браќа Гиновски 300Б, 1230 Гостивар

Е-пошта

gugi.blu@gmail.com

Телефон

+389 70 251 333
+389 42 288 797

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!